צלעות חזיר עם נקטרינה להתענג
גשו לסופר וקנו צנוברים, נקטרינות, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב nectarines אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תאנים אפויות ונקטרינות על גלידה כקינוח. נסו צלעות חזיר עם סלסה נקטרינה, חמש צלעות חזיר עם נקטרינה צלויה וסלט ארוגולה, ו ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר משופשפות בזיליקום עם נקטרינה-סלט גבינה כחול (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק גריל. במחבת, טוסט צנוברים על חום גבוה, ערבוב, עד הזהב, על 4 דקות.
מברישים את הצלעות בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל הצלעות על חום גבוה, מפנה פעם אחת, עד מבושל דרך, 10 עד 11 דקות.
העברה לצלחת; תן לנוח במשך 5 דקות.
בינתיים, מברשת נקטרינות עם שמן זית גריל לחתוך את הצד עד השחמה, על 3 דקות. הפעל וגריל עד חרוך וריכך, כ 2 דקות יותר; לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
שים את הנקטרינות בקערה ומערבבים בחומץ ובדבש.
מוסיפים את הבצל, הבזיליקום והצנוברים ומתבלים במלח ופלפל.
מגישים את צלעות החזיר עם התענגות.