קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

צלעות טלה מקושקות ברוחב כפול

צלעות טלה מקושקות ברוחב כפול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות טלה מקופל רחב כפול. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 405 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, אם יש לכם ארבע עונות, רוטב לוח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תערובת התבלינים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות טלה עם חתך כפול., צלע כבש צלוי בצורה מושלמת או צלעות חלציים, ו צלעות כבש עם צ'ימיצ' ורי מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
אפשר הטלה לבוא לטמפרטורת החדר, כ 1 שעה אם ישר מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2
הכן מיטת פחם "בוגרת רמה", עם באח דק נקי או מתלה להגדיר על זה אם אתה רוצה; האש צריכה להיות חמה מאוד.
3
מתבלים את צלעות הכבש משני הצדדים עם תערובת התיבול, ואז מרטיבים קלות את הידיים במים ומעבידים את התבלינים לתוך הבשר. אפשר לעמוד במשך 5 דקות כדי לפתח " רסק בשר."*
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מאוורר או מכה יבש אפר עודף מאש פחם.
5
באמצעות מברשת עשבי תיבול, לצחצח את הצלעות קלות בכל רחבי עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6
שים את צלעות הכבש על סבכת הגריל או ישירות על הגחלים ומבשלים, מבלי להזיז אותם, במשך 3 דקות. הפעל, לצבוט קלות, ומבשלים 3 דקות, ואז לחזור, לצלות בכל פעם הצלעות הם התהפכו.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
שים את הלבנים עטופים בנייר כסף על הסורג או על הגחלים לשמש נקודה יציבה עבור הצלעות, להישען על הצלעות נגד זה, צד שומן למטה, ומבשלים במשך 1 דקה, או עד הטמפרטורה הפנימית רושם 49° על מדחום קריאה מיידית.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
בינתיים, יוצקים את לוח ההלבשה על קרש חיתוך (או לערבב אותו ישירות על הלוח). דק קוצצים את קצה המברשת עשב ומערבבים את עשבי תיבול לתוך ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
מעבירים את צלעות הכבש ללוח החיתוך ומניחים את הרוטב למעיל, ואז מעבירים לצלחות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
הכנת רסק בשר: איך לתבל
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
מתבלים את הבשר בכל רחבי עם תערובת ארבע העונות ו / או תיבול אחר. לחות קלות את הידיים שלך ולעבוד את התבלינים לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
תן לבשר לעמוד במשך 5 עד 10 דקות. באמצעות אוסמוזה, המלח יחדור את הבשר ולדחוף ולהוציא רכיבים טעם, יצירת מה שאני מכנה "משחת בשר" על פני השטח. עם בשר עדין יותר-דגים, למשל-אתה רוצה להגביל את כמות הזמן שאתה מאפשר את הדבק הזה בצורת fo או שאתה תסתכן "צריבת מלח."הדבק הזה—שילוב של תבלינים ומיצים מהבשר-יתחיל ליצור זיגוג רק ברגע שאתה שם את הבשר על הגריל או במעשן. מיצים ממשיכים לברוח מהבשר ולהתרכז בקרום בעוד תערובת צליעה מוסיפה טעם יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
13
קטע מתוך "חרוך ומסורס": טכניקות חדשות ונועזות לטעם נפץ על הגריל מאת אדם פרי לאנג ופיטר קמינסקי. זכויות יוצרים © 2012 by Adam Perry Lang; photographs copyright © 2012 by Simon Wheeler. פורסם על ידי אומן.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות