צלעות כבש עם ארטישוק וזיתים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 929 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך בצל, עלי רוזמרין טריים, זיתים gaetan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 88%. נסו צלעות כבש עם ארטישוק וזיתים: Stinci di Agnelli con Carciofi E Olive, כבש לימון שנקס עם ארטישוק תינוק, ו שוק טלה עם זיתים וצלפים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
יש לשטוף ולייבש את השוקיים ולהתבשל בנדיבות עם מלח ופלפל. בתנור הולנדי כבד תחתית עם מכסה, מחממים שמן זית עד לעישון. Sear שנקס עד חום זהוב כהה על חום בינוני, על 15 עד 18 דקות.