צלעות כבש עם רוטב דובדבן מהיר
צלעות כבש עם רוטב דובדבן מהיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם 4 צלעות כבש, פלפל, דובדבנים בינג, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. מתכונים דומים: צלעות כבש עם רוטב מנטה דובדבן, צלעות כבש עם רוטב בלסמי דובדבנים ונענע, ו צלעות כבש בגריל עם רוטב דובדבן.
הוראות
מערבבים קמח, 3 / 4tespoon מלח גס, ו 1/2 כפית פלפל טחון על צלחת גדולה. צלעות כבש קלות עם תערובת קמח; לנער את עודף. ממיסים חמאה עם שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים צלעות כבש ומבשלים כדי doneness הרצוי, על 3 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
מעבירים צלעות לאפיית גיליון ולשמור חם בתנור תוך הכנת רוטב (לא מחבת נקייה).
מוסיפים בצל לאותו מחבת ומטגנים 2 דקות.
מוסיפים מיץ דובדבנים ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה. מרתיחים עד הנוזל הוא מופחת מעט בצל הוא ריכך מעט, ערבוב לעתים קרובות, על 4 דקות. מערבבים דובדבנים וחצי בזיליקום ומבשלים 1 דקה. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מניחים 2 צלעות כבש על כל אחד 4 צלחות. רוטב הכפית נגמר.
מפזרים בזיליקום שנשאר ומגישים.