קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

צלעות מעושנות עם רוטב ברביקיו האקלברי

צלעות מעושנות עם רוטב ברביקיו האקלברי
המתכון מעושן צלעות עם רוטב ברביקיו האקלברי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 9 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב ברביקיו האקלברי, חזיר spareribs st, לשפשף קלאסי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צלעות מעושנות עם רוטב ברביקיו בסגנון קרוליינה, צלעות מעושנות עם רוטב סחבה מג'ורג'יה, ו צלעות בקר עם רוטב פפריקה כתום מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצד הכחוש של הצלעות, לשחרר קצה קרום עם סכין שולחן. משוך את הממברנה, באמצעות מגבת.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
חותכים מדפים לשניים. למרוח בכל רחבי עם לשפשף. צינה אטום לפחות 4 שעות או לילה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר לשעה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
בינתיים, להשרות 2 כוסות שבבי אפלווד במים 30 דקות. Scrunch 6 גיליונות (1 1/2 רגל. ארוך) של רדיד לתוך יומני 9 ב. ארוך. עבור גז, להגדיר מחבת טפטוף על מבער מרכזי( אזור החום העקיף), למלא אותו באמצע הדרך עם מים חמים מאוד, ולאחר מכן לחמם את המבערים האחרים נמוך (275-300). עבור פחם, להצית 50 בריחים בארובה. בנק באופן שווה משני צדי הבעירה, משאיר אזור מפונה במרכז למחבת טפטוף; למלא מחבת באמצע הדרך עם מים חמים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
תן לגחלים להישרף עד נמוך.
5
הוסף 5 בריחים לכל תלולית של גחלים כל 30 דקות, החל כאשר צלעות ללכת על הגריל; אם האש מקבל חם מדי, פתחי סגור חלקית על מכסה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
6
מניחים מדפים זקופים מעל מחבת טפטוף הפונה זה לזה וגזרי נייר טריז לתוך צמרות של מדפים (בין עצמות) כדי לגשר עליהם ולהחזיק אותם במקום. עבור גז, לנקז חצי שבבי העץ ולשים בתיבה מעשן, אם גריל יש אחד; או שבבי חותם בנייר כסף, לתקוע חורים רבע בגודל על כל זה, ולהגדיר על חום ישיר (בנייר כסף, שבבי עשוי לקחת זמן כדי להתחיל לעשן). עבור פחם, לנקז חצי שבבי העץ ומפזרים באופן שווה על גחלים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
צלעות גריל, מכוסה, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
8
מסננים את שבבי העץ הנותרים ולהוסיף כמו קודם. מבשלים עד הבשר הוא רך כאשר פירסינג מתכווץ 1/2 ב. מקצות עצם, 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
יוצקים 1 רוטב כוס לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
הסר רדיד מצלעות ולהגדיר צלעות שטוחות, צד גרמי למעלה, על חום עקיף.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
11
מברשת עם רוטב 1/2 כוס. מבשלים עד רוטב קובע, 5 דקות. הפעל, מברשת שוב, ומבשלים 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
12
תן לצלעות לשבת על לוח, משובצות בנייר כסף, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
13
מגישים עם רוטב שנותר. צ ' יל תוספת רוטב 1 שבוע, או להקפיא.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
בצד הכחוש, לקצץ דש של בשר ממרכז, סומק עם עצמות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
מתלה לחתוך לאורכו בין קטע צלעות רחב ו chewy, קצוות צלעות צרות. שמור קישוטים למרק.
מרכיבים שתצטרך
טיפים צלעותטיפים צלעות
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים