צלעות עגל מטוגנות עם פטריות וכוסברה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות עגל מטוגנות עם פטריות וכוסברה. מנה אחת מכילה עד 57 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 668 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן צמחי, צלעות בשר עגל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלעות עגל צלויות עם פטריות ומדיירה, אחד מחבת תפוח צלעות חזיר קינמון, ו צלעות חזיר מחבת בדבש חרדל.
הוראות
מתבלים את העגל במלח ופלפל. במחבת, מחממים את השמן עד לעישון.
מוסיף את הצלעות ומבשלים על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד השחמה, על 8 דקות. להפחית את החום בינוני ומבשל, מפנה פעם אחת, עד רק מבושל דרך, על 20 דקות עבור בינוני נדיר.
יוצקים את Marsala למחבת ומבשלים 1 דקה, גירוד כל חתיכות השחמה.
בינתיים, במחבת אחרת, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הזהב, על 2 דקות.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים, עד שכמעט כל הנוזל התאדה והפטריות זהובות, כ -15 דקות.
מוסיפים את המרסלה מהמחבת הראשונה ומבשלים עד כמעט התאדה, כ 5 דקות. מערבבים את הכוסברה ומיצי הבשר המצטברים מן המגש; מתבלים במלח ופלפל. כפית את רוטב הפטריות על הצלעות ומגישים.