קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

צלעות עגל מטוגנות עם פטריות וכוסברה

צלעות עגל מטוגנות עם פטריות וכוסברה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות עגל מטוגנות עם פטריות וכוסברה. מנה אחת מכילה עד 57 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 668 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן צמחי, צלעות בשר עגל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלעות עגל צלויות עם פטריות ומדיירה, אחד מחבת תפוח צלעות חזיר קינמון, ו צלעות חזיר מחבת בדבש חרדל.

הוראות

1
מתבלים את העגל במלח ופלפל. במחבת, מחממים את השמן עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיף את הצלעות ומבשלים על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד השחמה, על 8 דקות. להפחית את החום בינוני ומבשל, מפנה פעם אחת, עד רק מבושל דרך, על 20 דקות עבור בינוני נדיר.
3
העברה למגש; להתחמם.
4
יוצקים את Marsala למחבת ומבשלים 1 דקה, גירוד כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מהחום.
6
בינתיים, במחבת אחרת, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
8
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים, עד שכמעט כל הנוזל התאדה והפטריות זהובות, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
9
מוסיפים את המרסלה מהמחבת הראשונה ומבשלים עד כמעט התאדה, כ 5 דקות. מערבבים את הכוסברה ומיצי הבשר המצטברים מן המגש; מתבלים במלח ופלפל. כפית את רוטב הפטריות על הצלעות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'