צלעות עם זיגוג רום.
צלעות חילוף עם זיגוג רום הן המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 616 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, כמון, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו צלעות פיתוי מתוק: צלעות חילוף מזוגגות תמרינד, צלעות מעושנות מזוגגות, ו צלעות חזיר מזוגגות טריאקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. לקצץ עודף שומן מעל צלעות מברשת שני הצדדים עם שמן צמחי. בקערה, מערבבים סוכר חום, פפריקה, כמון, פלפל ומלח. לשפשף תערובת באופן שווה על צלעות.
מניחים צלעות במחבת צלייה גדולה ויוצקים 1 כוס מים. מכסים בנייר אלומיניום ואופים עד למכרז, 1 1/2 שעות.
במחבת קטנה, מערבבים רום, סוכר, רסק עגבניות, רוטב ווסטרשייר וטבסקו. מביאים לרתיחה על חום בינוני; לבשל במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר רדיד ממחבת צלייה, לשפוך את כל אבל 1/2 כוס נוזל במחבת ויוצקים תערובת רום על צלעות. החזירו מחבת לתנור והמשיכו לאפות, חשופים, הופכים צלעות מספר פעמים ושופכים עם נוזל במחבת, עד שהבשר מתחיל להתרחק מעצמות והוא רך מאוד, בערך 1 שעה.
הוסף מעט מים במידת הצורך כדי למנוע חריכה.
תן לצלעות לנוח על קרש חיתוך במשך 5 דקות. חותכים למנות בודדות ומגישים חם עם רוטב ברביקיו בצד, אם תרצה בכך.