צלעות צלויות זה ... חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 90 גרם של שומן, וסך הכל 1289 קלוריות. אם יש לך גזר, אבקת קארי, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: צלעות מטוגנות עם סטאוט, צלעות קצרות מטוגנות עם שעורה, ו צלעות צלויות עם סויה ודבש.
הוראות
1
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים יחד סוכר חום, פפריקה, אבקת קארי, כמון, פלפל, מלח וחרדל בקערה קטנה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לטפוח צלעות יבש ולסדר בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה או צלחת רדודה, ולאחר מכן בנדיבות מעיל את כל הצדדים של צלעות עם תערובת תבלינים. Marinate, חשוף ומקורר, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
לשטוף כרישה בקערה של מים קרים, להסעיר מים, ואז להרים כרישה ולנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מחממים שמן בסיר על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן במהירות צלעות חומות על כל 3 צדדים בשרניים (אבל לא בצד העצם) ללא צפיפות, בקבוצות במידת הצורך, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מעבירים בשר לצלחת גדולה, ואז מוסיפים כרישה, גזר, סלרי ועלי מפרץ לסיר ומבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתחילים לרכך, כ -3 דקות.
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
8
מוסיפים מרק, בירה ועגבניות עם המיץ שלהם, ואז מוסיפים צלעות עם כל מיצים ותבלינים הנותרים שנצברו על הצלחת ומביאים נוזל לרתיחה, חשוף. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור, ואז מטגנים עד שהבשר רך מאוד, 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
צ'יפס קינמון וייטנאמי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
מים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
לרפרף עודף שומן מפני השטח של רוטב. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
צלעות קצרות לשפר את הטעם אם מטוגנים 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. לחמם, מכוסה, בתנור 177° עד חם, 1 עד 1 1/2 שעות.
צלעות בקר בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.