מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו צנון דייקון, שום, חומץ אורז חום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-53 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלעות מטוגנות עם דייקון ואטריות זכוכית, צלעות בגריל עם מיסו, ו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום.
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות לה ג ' וטה האוול Merlot הר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.