קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות1
ציון בריאות66
מגזין

צלע רוזמרין דיז'ון פריים ריב

צלע רוזמרין דיז'ון פריים ריב
רוזמרי דיז'ון פריים ריב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 314 גר' של חלבון, 608 גרם של שומן, וסך הכל 6860 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו מלח כשר, רוזמרין, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. . נסו דיז'ון-רוזמרין Crusted בשר בקר צלוי עם פינו נואר Au jus, צליית צלעות משובצת בחרדל עם דיז'ון קרם פרש, ו צלעות חזיר עם קרום מלח רוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
חותכים חתכים קטנים לאורך הקצוות החיצוניים של הצלי; למלא חתכים עם פרוסות שום. בנדיבות מלח כל הצלי.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מורחים שכבה דקה של חרדל דיז ' ון על כל הצלי; מפזרים בנדיבות שכבת חרדל עם עלי רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פלפל ארבולפלפל ארבול
4
מקום צלי, עצם בצד למטה, בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
6
מניחים מדחום בשר בחלק העבה ביותר של הבשר לא נוגע העצם. מבשלים במידה הרצויה של doneness, או טמפרטורה פנימית של לפחות 145 מעלות F (65 מעלות C) עבור בינוני, על 1 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
הסר מהתנור, לכסות עם גיליון כפול של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח באזור חם 10 עד 15 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה