צנון פריך וסלט עגבניות
אם יש לך מיץ של סיד, בצל, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלט עגבניות וצנון, פטה פריך וסלט עגבניות, ו סלט Musangchae, Daikon (צנון לבן), כמו קימק צנון קוריאני.
הוראות
כדי להפוך את הרוטב, לחמם את השמן במחבת, ואז לזרוק את זרעי חרדל לבשל עד שהם מתחילים פופ. להטות את הזרעים לתוך קערה ולאפשר להתקרר.
מוסיפים את שאר מרכיבי ההלבשה לקערה ומקציפים את הכל יחד.
מוסיפים את העגבניות, הבצל, המלפפון והצנון לרוטב, מערבבים למעיל, ואז מאפשרים לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן
שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הם הבחירה העליונה שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.