קושימומחה
מוכן ב17 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות23
מטבחיםיהודי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

צפון קליפורניה מעושן דד

צפון קליפורניה מעושן דד
צפון קליפורניה מעושן דד יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 396 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם צ'ילי אנהיים, זרעי כוסברה, זרעי שומר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 17 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: חזה מעושן, חזה בקר מעושן, ו חזה בקר מעושן.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
כדי להפוך את התבלינים לשפשף: במחבת יבשה גדולה, צולים את הצ ' ילי, זרעי השומר, זרעי הכוסברה וגרגירי הפלפל על אש בינונית-גבוהה עד שהם ריחניים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים למטחנת תבלינים ורצים עד שיש לכם אבקה דקה. בקערת ערבוב גדולה לשלב את התבלינים עם שאר החומרים לשפשף. עושה על 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
משפשפים את החזה בכל רחבי תערובת התבלינים. עוטפים היטב בניילון ומשרים לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
5
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מרפדים תבנית צלייה גדולה בנייר כסף ומניחים על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
שים את הצ 'יפס ספוג על גבי, ואז לשים את המחבת ישירות מעל מבער כדי לקבל את הצ' יפס להתחיל לעשן, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הניחו מתלה וי מעל החלק העליון של הצ ' יפס והניחו את החזה הכבוש על המדף. מכסים את כל החלק העליון של הצלייה בנייר כסף, מכווצים את הקצוות ליצירת חותם נחמד, (יתכן שתצטרך להשתמש בנייר כסף של 2 רצועות כדי לכסות הכל). מנמיכים את האש לבינונית ומעשנים את החזה למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
בזמן שהחזה מעשן מכינים את האנצ ' וס, הבצל, השום והעגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
10
מוציאים את החזה מהתבנית הצלייה עם המתלה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
11
הסר את הצ ' יפס עם רדיד וזורקים בכיור (לשפוך מים על גבי שבבי להפסיק את העישון).
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
שים את הצ ' ילי והירקות השמורים בתחתית התבנית, ואז הניח את המתלה עם החזה המעושן בתבנית הצלייה כך שהוא יושב מעל הארומטים. מכניסים לאמצע התנור וצולים עד שהחזה רך, בערך 4 עד 4 1/2 שעות
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מוציאים את החזה מהתנור ומניחים בצד למנוחה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מוסיפים את טפטופי התבנית ואת הירקות מתחתית התבנית לבלנדר ומחית. מערבבים פנימה את חומץ היין האדום ומעבירים את הרוטב לכלי הגשה. פורסים את החזה על פני התבואה, מסדרים על מגש הגשה ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף