קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

צרפתית בהבזק: פנה עם פלפל (Piment d'Espelette)

צרפתית בהבזק: פנה עם פלפל (Piment d'Espelette)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צרפתית בהבזק: פנה עם Piment D ' Espelette. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 506 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בזיליקום, נענע, פנה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פופקורן מתובל עם Piment D ' Espelette ושקדים מרקוני, סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette, ו סלמון בגריל עם שעועית שחורה ומיונז Piment D ' Espelette (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף עגבניות, הליבה אותם, ולצייר X בעור בתחתית העגבניה עם קצה של סכין חיתוך חדה. זרוק את העגבניות במים רותחים במשך 30 שניות, ואז לזעזע במים קרים מאוד. לקלף את העור מן הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
חותכים את העגבניות לשניים, וסוחטים את הזרעים מהבשר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
שים את בשר העגבניות במעבד מזון, ובליץ עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
בסיר בינוני מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מוסיפים את שאלוט ושום, ו sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד רך וריחני: כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
מוסיפים את Piment D ' Espelette ומערבבים לתוך השמן החם.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
7
מוסיף את בשר עגבניות פירה, מתבלים היטב עם מלח, ומבשלים על אש בינונית, חשוף, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מוסיף את מנטה ועלי בזיליקום, ומבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות סופיות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
9
בעוד הרוטב בישול, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. כאשר הרוטב יש בערך 10 דקות עזבו, זרוק את פנה לתוך המים, ומבשלים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
10
מסננים את הפסטה, ומוסיפים את הפנה והרוטב לגדול משני הסירים. מבשלים יחד על חום בינוני-נמוך, ערבוב ברציפות, לעוד דקה או שתיים, עד הפסטה סופגת חלק מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פנה!פנה!
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
מגישים מייד.