צ'אק בא על גלידה (או הלילה של המוות האדום) צ' ילי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? צ'אק של לבוא על גלידה (או הלילה של המוות האדום) צ' ילי יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך בצל, בשר בקר, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הגלידה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גלידה מחנק פירותי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 89%. נסו מוות על ידי גלידת שוקולד, צ'ילי עגלה צ' אק, ו Chuck Wagon צ'ילי עטור פרסים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להשרות: יום לפני הכנת הצ 'ילי, בקערה גדולה לערבב יחד את המרווה, טימין, בזיליקום, מיורן, כמון, אבקת צ' ילי, אבקת שום, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין.
חותכים בשר בקר וחזיר לקוביות 1/2 אינץ ' ולהוסיף לקערה.
מערבבים בשר ותיבול יחד, מכסים קערה ומקררים בין לילה.
כדי להפוך צ 'ילי: להתחיל לחמם עגבניות, רוטב עגבניות, סלסה ו 2 כפיות אבקת צ' ילי בסיר גדול על אש נמוכה בינונית. בינתיים, לחמם שומן חזיר במחבת גדולה על חום בינוני.
להוסיף פלפלים חלפיניו ו לטגן עד רך, 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף אותם לסיר גדול.
באותו בשר בקר מטוגן מחבת חזיר עם בצל ושום, בקבוצות קטנות, על 15 עד 20 דקות כל אחד. כמו כל אצווה נעשה להוסיף סיר גדול.
כאשר כל החומרים נמצאים בסיר הגדול, מתבלים במלח לפי הטעם. מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל במשך כ 3 שעות.
לאחר אכילת צ ' ילי, לאכול גלידה ולומר "יאללה, גלידה!"
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "