צ'דר אורז מטוגן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צ'דר אורז מטוגן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו חלב, בצל ירוק, גבינת צ'דר חדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: כיסוני צ'דר כרובית, כיסוני צ'דר כרובית (פנקייק), ו כרובית בייקון צ'דר.
הוראות
מביאים מים וחלב לרתיחה מלאה בסיר כבד 2-2 1/2 ליטר. מערבבים באורז, ואז מכסים עם מכסה הדוק ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים אורז, ללא הפרעה, עד שנוזל נספג ואורז רך, כ -15 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 5 דקות. אורז מוך עם מזלג, ולאחר מכן להעביר לקערה גדולה ומערבבים גבינה, חמאה, בצל ירוק, 3/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל עד גבינה מותכת. מגניב, ערבוב מדי פעם, 15 דקות, ואז מערבבים ביצים עד בשילוב היטב. מערבבים יחד פירורי לחם ונותר 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה אחרת.
עבודה בקבוצות קטנות, טיפת כף מעוגלתחופן של תערובת אורז לפירורי לחם, מתגלגל למעיל ודופק עודף, ולאחר מכן להעביר למגש.
חום 1 1/2 אינץ ' שמן בסיר כבד 4 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד שהוא רושם 185° על מדחום, ואז מטגנים fritters ב 4 קבוצות, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, כ 3 דקות לכל אצווה.
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז. להחזיר שמן 365°f בין קבוצות.
* תערובת אורז וגבינה ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, עד מקורר לחלוטין, ולאחר מכן מכוסה.* Fritters יכול להיות מטוגן 4 שעות קדימה ומקורר, חשוף, עד מקורר לחלוטין, ואז מכוסה. לחמם 1 אינץ ' בנפרד בתבנית אפייה רדודה גדולה, חשופה, בתנור 163° עד חם, 15 עד 20 דקות.