צ'ורוס
המתכון צ'ורוס מוכן בסביבות 37 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מתאים ל-10 מנות. יש קינוח זה 167 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לך שמן צמחי, אגוז מוסקט, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו Churros de Queso (Churros גבינה), צ'ורוס, ו צ'ורוס (מתכונים דומים).
הוראות
למלא מטגן עמוק או תנור הולנדי גדול באמצע הדרך עם שמן צמחי וחום ל 350 מעלות F.
מערבבים את הסוכר והקינמון יחד בקערה רדודה גדולה, להפריש.
מערבבים את החמאה, המים והסוכר בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה. ברגע שזה הגיע לרתיחה, נמוך לחום בינוני ולהוסיף את הקמח, גרידה כתומה ואגוז מוסקט, ערבוב כל הזמן עד שהוא מגיע מן המחבת וזה יוצר כדור.
מעבירים בצק לקערה ומשתמשים במערבל חשמלי כדי לקרר אותו. בשלב זה אתה יכול לטאטא את הביצים, 1 בכל פעם, עד שהוא הופך לבלילה חלקה.
מעבירים את התערובת לתוך שקית צנרת גדולה מצויד קצה כוכב גדול. עבודה בקבוצות, בזהירות צינור סרטים ארוכים 4 אינץ ' ישירות לתוך השמן החם לטגן. מטגנים עד הזהב, פונה במידת הצורך, על 2 עד 3 דקות.
הסר עם מלקחיים ולנקז על מגבות נייר.
מעבירים את הצ ' ורוס לתערובת הסוכר/קינמון וזורקים למעיל.
מגישים מיד בעוד עדיין חם.
בנוסף על ידי רשת מזון מטבחים לאחר שידור תכנית.