צ'ילה, גבינה וקסדיות בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל צ' ילה, גבינה וקסדיות בייקון. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 714 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך גבינת צ'דר חדה, בצל, טורטיות קמח אל הישן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו פנים פתוחות צ'ילה-גבינה טורטיות, סלק וגבינת גבינת עיזים עם קרם צ'ילה-ליים, ו גבינה וביצה עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
חום סגור בינוני בגודל צור גריל במשך 5 דקות.
מניחים בייקון לרוחב על גריל. סגור גריל. גריל 5 עד 6 דקות או עד קריספ.
הסר מן הגריל; ניקוז על מגבות נייר. לגרד טפטופים מגריל. קוצצים קותלי חזיר.
מפזרים 4 טורטיות עם גבינה. למעלה כל אחד עם בייקון, צ ' ילי, זיתים פרוסים, בצל טורטיות הנותרים; לחץ קלות.
מקום 1 קסדייה בכל פעם על הגריל. סגור גריל. גריל 2 עד 4 דקות או עד חום זהוב בהיר וגבינה נמס.
חותכים כל quesadilla ל 4 טריזים. לצרף עגבניות או זית שלם על גבי כל טריז עם קיסם דקורטיבי.