צ'ילי עוף מקרוני וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל צ'ילי עוף מק וגבינה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 788 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חזה עוף צלוי, בצל ירוק, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו סיר אחד הודו צ'ילי מק + וידאו, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו מקרוני וגבינה טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיף את הפסטה ומבשל כמו התווית מפנה.
מסננים, שוטפים מתחת למים קרים וחוזרים לסיר. לזרוק עם 1/4 כוס חלב. למעלה עם גבינה ועוף (לא מערבבים).
בינתיים, להמיס 1 חמאה כף במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל הירוק, אבקת צ ' ילי, 1 כפית מלח וכמה טחנות פלפל. לבשל, ערבוב, 2 דקות.
תוסיף חצי מ "פיקו דה גאלו". לבשל, ערבוב, עד הבצל הירוק לרכך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים חמאה מערבולת להמיס.
מפזרים את הקמח; לבשל, ערבוב, עד צורות להדביק, על 1 דקה. בהדרגה מערבבים את המרק ואת הנותרים 1 כוס חלב. להביא לרתיחה; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של כף, על 6 דקות.
מוסיפים את הרוטב לסיר עם הפסטה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב, עד הגבינה נמסה, על 3 דקות; העונה עם מלח ופלפל. למעלה עם 1/2 כוס הנותרים פיקו דה גאלו.