לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את צ'ימיצ' נגן אלאמו. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 48% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 50 גרם חלבון, 77 גרם שומן, ובסך הכל של 1166 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם שמן צמחי, צנוניות, טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הצמחי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. נסו עוגיית אלאמו זנגוויל, צ'ימיצ' אנגה, ו צ'ימיצ' נגה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכינו את רוטב שמנת הכוסברה-אבוקדו: בבלנדר שלבו את הכוסברה, האבוקדו, השמנת החמוצה, מיץ הליים וקורט מלח. מערבבים עד חלקה. הניחו בצד.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
ממלאים את הצ 'ימיצ' נגות: מחממים את הטורטיות במיקרוגל למשך מספר שניות בלבד. בעזרת מרית גומי או גב כף מורחים רבע מהשעועית במרכז כל טורטיה, ויוצרים מלבן במידות הגסות של 6 אינץ 'על 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מוסיפים את הבקר ישירות מעל השעועית. זה משאיר 2 סנטימטרים של טורטיה על הצדדים הקצרים של המלבן של המילוי ו 3 1/2 סנטימטרים של טורטייה בצדדים הארוכים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
תוספות, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
מגלגלים את הצ 'ימיצ' נגות: כשאורך מלבן המילויים אופקי אליך, השתמש בשתי הידיים כדי לקפל כל צד מעל תל הבשר. ואז קפלו את הדש הקרוב אליכם מעל הבקר, תחבו אותו בעדינות אך בחוזקה וגלגלו את הבוריטו מכם. הניחו בצד עם הצד התפר כלפי מטה והמשיכו עם השאר.
מטגנים את הצ 'ימיצ' נגות: ממלאים מחבת גדולה עם צד ישר בסנטימטר שמן ומביאים אותה ל -350 מעלות צלזיוס.כשהשמן חם, מוסיפים 2 בוריטוס בכל פעם, בצד התפר כלפי מטה, מכוונים את הטמפרטורה כדי לשמור על השמן על 350 מעלות צלזיוס. מבשלים עד להזהבה בתחתית, ואז מגלגלים ומבשלים את כל הצדדים, בערך 3 עד 5 דקות בסך הכל.
מקסיקני עובד ממש טוב עם ריזלינג, רוזויט נוצץ ופינו נואר. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. מרתפי פורג ' קלאסיק ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
# 31 יין הצופה העליון 100 של 2017 פורג מרתפים' היין החשוב ביותר שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח סנקלייק. התסיסה מתרחשת עם שמרים מקומיים בחביות צרפתיות ניטרליות (65%) והשאר בנירוסטה. עם רמת בשלות זו, התסיסה נמשכה בסוף האביב על מנת לסיים את יבש העצם.חבוש, לימון, שומר ולוחלהתערבב עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.