קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות75
מגזין

צ'ימיצ' אנגה אלאמו

צ'ימיצ' אנגה אלאמו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את צ'ימיצ' נגן אלאמו. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 48% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 50 גרם חלבון, 77 גרם שומן, ובסך הכל של 1166 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם שמן צמחי, צנוניות, טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הצמחי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. נסו עוגיית אלאמו זנגוויל, צ'ימיצ' אנגה, ו צ'ימיצ' נגה עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את רוטב שמנת הכוסברה-אבוקדו: בבלנדר שלבו את הכוסברה, האבוקדו, השמנת החמוצה, מיץ הליים וקורט מלח. מערבבים עד חלקה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל, המלח, כמה טחינה של פלפל, הכמון והטימין. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהבצל רך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים את הבקר ושוברים אותו בעזרת כף או מרית כשהוא משחים. כשהבשר מבושל טועמים ובמידת הצורך מתבלים בקורט מלח.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
ממלאים את הצ 'ימיצ' נגות: מחממים את הטורטיות במיקרוגל למשך מספר שניות בלבד. בעזרת מרית גומי או גב כף מורחים רבע מהשעועית במרכז כל טורטיה, ויוצרים מלבן במידות הגסות של 6 אינץ 'על 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מוסיפים את הבקר ישירות מעל השעועית. זה משאיר 2 סנטימטרים של טורטיה על הצדדים הקצרים של המלבן של המילוי ו 3 1/2 סנטימטרים של טורטייה בצדדים הארוכים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
מגלגלים את הצ 'ימיצ' נגות: כשאורך מלבן המילויים אופקי אליך, השתמש בשתי הידיים כדי לקפל כל צד מעל תל הבשר. ואז קפלו את הדש הקרוב אליכם מעל הבקר, תחבו אותו בעדינות אך בחוזקה וגלגלו את הבוריטו מכם. הניחו בצד עם הצד התפר כלפי מטה והמשיכו עם השאר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מטגנים את הצ 'ימיצ' נגות: ממלאים מחבת גדולה עם צד ישר בסנטימטר שמן ומביאים אותה ל -350 מעלות צלזיוס.כשהשמן חם, מוסיפים 2 בוריטוס בכל פעם, בצד התפר כלפי מטה, מכוונים את הטמפרטורה כדי לשמור על השמן על 350 מעלות צלזיוס. מבשלים עד להזהבה בתחתית, ואז מגלגלים ומבשלים את כל הצדדים, בערך 3 עד 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר. חזור עם השאר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
למעלה את הצ 'ימיצ' נגות: הפעל את הברוילר או חמם את התנור ל -500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
מניחים את הצ 'ימיצ' נגות על תבנית עם נייר אפייה, בצד התפר כלפי מטה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
מערבבים בקערה את גבינות הצ 'דר והג' ק. מעל כל צ 'ימיצ' נגה באופן שווה בגבינה. מבשלים עד שהגבינה נמס, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מעבירים כל אחד לצלחת הגשה ומעליהם באופן שווה חסה, רוטב שמנת כוסברה-אבוקדו, עגבניות, ג ' לפנוס כבוש ופרוסות צנון.
מרכיבים שתצטרך
סלסה עגבניות-צ'יפוטלהסלסה עגבניות-צ'יפוטלה
רוטב שמנתרוטב שמנת
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
14
צילום: דוד מלוש

מרכיבים

2אבוקדו, מגולענים ומועכיםאבוקדו, מגולענים ומועכים439דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית שחורה מטוגנת מחדששעועית שחורה מטוגנת מחדש4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי410-inchsטורטיות קמח 10 אינץטורטיות קמח 10 אינץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה2ציפורןשום, מגורד על צרצור או טחון דקשום, מגורד על צרצור או טחון דק454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.80 אחוז צ'אק בקר טחון רזה80 אחוז צ'אק בקר טחון רזה1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון1ראש קטןחסה קרועה, קרועהחסה קרועה, קרועה8פרוסות חלפיניו כבושיםפרוסות חלפיניו כבושים1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ ליים טרימיץ ליים טרי12 כפיות אבקת שוםשמן צמחי או זיתשמן צמחי או זית2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינה מגוררת פלפל ג'קגבינה מגוררת פלפל ג'ק4צנוניות, פרוסות דקצנוניות, פרוסות דק4עגבניות רומא, זרע וקצוץעגבניות רומא, זרע וקצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת צ'דר גרוסהגבינת צ'דר גרוסה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3sprigsטימין, עלים מופשטים וקצוציםטימין, עלים מופשטים וקצוצים4שרימפס וורידיםשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקצוץ דק Vidalia או בצל מתוק אחרקצוץ דק Vidalia או בצל מתוק אחר

יין מומלץ: ריזלינג, ורוד נוצץ, פינו נואר

מקסיקני עובד ממש טוב עם ריזלינג, רוזויט נוצץ ופינו נואר. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. מרתפי פורג ' קלאסיק ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
# 31 יין הצופה העליון 100 של 2017 פורג מרתפים' היין החשוב ביותר שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח סנקלייק. התסיסה מתרחשת עם שמרים מקומיים בחביות צרפתיות ניטרליות (65%) והשאר בנירוסטה. עם רמת בשלות זו, התסיסה נמשכה בסוף האביב על מנת לסיים את יבש העצם.חבוש, לימון, שומר ולוחלהתערבב עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.