קאלו מוקה בראוניס
זה עובד טוב כמו קינוח. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. לכו לחנות ואספו מלח, קלואה, חמאה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. עם כפית ציון 8%, המנה הזאת היא בלתי ניתנת לשיפור. מתכונים דומים: בראוניז קאלפלה עם ציפוי קרם חמאה קאלפלה מוקה ושוקולד לבן קרמל מלוח קאלפלה מוקה לאטה, בראוניז תבליני דלעת קלואה עם חמאה חומה וזיגוג קלואה, ו מילקשייק קלואה מוקה.
הוראות
מחממים תנור ל - 325 מעלות פרנהייט מרססים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם תרסיס בישול ומניחים בצד.
בקערה קטנה שלבו קמח, סודה לשתייה ומלח. הניחו בצד.
בסיר קטן ממיסים חמאה על אש בינונית תוך ערבוב תדיר.
מוסיפים שוקולד לחמאה מומסת; מערבבים ברציפות עד להמסת השוקולד.
השתמש במיקסר חשמלי לשילוב תערובת חמאה/שוקולד עם סוכר בקערה.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים עד שכל אחת מהן מתמזגת היטב.
מוסיפים וניל וקלואה ומערבבים היטב.
מוסיפים תערובת קמח לחומרים רטובים; מערבבים עד לאיחוד. מקפלים פנימה שוקולד צ ' יפס.
מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה מוכנה ואופים בתנור שחומם מראש במשך 35-40 דקות, עד קיסם יוצא נקי.
מקציפים חמאה עד שהיא בהירה ואוורירית, בערך 2-3 דקות.
מוסיפים אבקת סוכר, כוס אחת בכל פעם.
מוסיפים וניל, קלואה מוקה ומלח, ומקציפים עד לאיחוד טוב.
מורחים באופן שווה על בראוניז מקורר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.