קבב טלה וסלט יווני
קבב כבש & סלט יווני הוא מנה עיקרית המגישה 4. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 91 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, גבינת פטה לארוז, זיתיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 93%. קבב טלה יווני, קבב כבש וארטישוק עם מטבל יוגורט יווני, ו קבב כבש חריף עם פיתה יוונית דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מערבבים את מיץ הלימון, שמן זית ושום בקערת ערבוב.
יוצקים חצי לתוך כד ומניחים בצד לאחר כך.
מוסיפים את הטלה לקערה, מערבבים למעיל, ואז חוט על שיפודים קטנים 8 אם באמצעות שיפודים מעץ, להשרות במים לפחות 30 דקות לפני השימוש.
יוצקים מעל כל מרינדה עודף ולתת לעמוד על 10 דקות.
בינתיים, מערבבים את כל מרכיבי הסלט יחד, למעט המנטה, ושופכים על מיץ לימון שמורות ותערובת שמן.
מחממים מחבת מחבת. מבשלים את הטלה במשך 8 דקות, מפנה כל כמה דקות, עד מבושל דרך מעט חרוך.
מערבבים את המטבעה דרך הסלט ומגישים מיד עם הקבב.
יין מומלץ: שרדונה, Agiorgitiko, Asyrtiko, Gruener Veltliner, Moschofilero, סוביניון בלאן
שרדונה, Agiorgitiko, ו Assyrtiko הן אפשרויות נהדרות עבור סלט יווני. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.