קוסקוס עם צנוברים
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך חמאה, פטרוזיליה שטוחה, קוסקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קוסקוס עם צנוברים, קוסקוס וצנוברים, ו קוסקוס עם צנוברים ודומדמניות.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול.
מוסיפים את השאלוט ומבשלים אותם על אש בינונית-נמוכה במשך 3 דקות, עד שקוף.
מוסיפים את ציר העוף, המלח והפלפל ומביאים לרתיחה. כבה את החימום. מערבבים את הקוסקוס, מכסים את המחבת, ומניחים בצד במשך 10 דקות.
מוסיפים את צנוברים, דומדמניות, פטרוזיליה ו מוך עם מזלג לשלב.