קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות86
מגזין

קוסקוס צפון אפריקאי מסורתי (הדרך האמיתית!)

קוסקוס צפון אפריקאי מסורתי (הדרך האמיתית!)
קוסקוס צפון אפריקאי מסורתי (הדרך האמיתית!) might be just the אפריקה מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. גשו לסופר וקנו גזר לבן, חתיכות עוף, נענע ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו עוף וקוסקוס בצפון אפריקה, סלט קוסקוס ורימונים בצפון אפריקה, ו שרימפס מתובל בצפון אפריקה + ירקות קיץ קלוי קוסקוס ישראלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
דק קוצצים את הבצל וטוחנים את השום ומניחים אותו במחבת גדולה וכבדה עם הבשר או העוף, ראס אל האנוט ומעט שמן זית. מטגנים בעדינות כדי לאטום את הבשר / עוף. אני משתמש סיר הלחץ שלי pr גדול תבשיל ברזל יצוק בשביל זה.קוצצים את הגזר, גזר לבן וקורט לשישים.
מרכיבים שתצטרך
Ras El HanoutRas El Hanout
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בשר טחוןבשר טחון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
חותכים את תפוחי האדמה לתוך 1/4 של ולגסות לקצוץ את השוודי. קוצצים khourchef או סלרי בערך באותו גודל כמו גזר. (לקלף את הגזר, תפוחי אדמה, גזר לבן ושוודי).
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
3
מוסיפים את הירקות לבשר יחד עם 1L של מים ולהפוך את החום כך שהם מתחילים להתבשל. אם באמצעות צ ' ילי להוסיף אותו עכשיו, יחד עם מלח ופלפל. אם בישול במחבת רגילה ואז לבשל במשך 40 דקות ככה. אם משתמשים בסיר הלחץ כמוני, אז 20 דקות יספיקו.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את העגבניות, אפוני חומוס ונענע מיובש 1 / 2l יותר מים או מספיק כדי ליצור עקביות "תבשיל".חזור לחום ומבשל במחבת במשך 30 דקות נוספות ואם באמצעות סיר לחץ ואז לבשל על med כדי גבוה במשך 25 דקות נוספות.קח חבילת 500 גרם של קוסקוס בינוני ויוצקים לתוך gas ' a אם יש לך אחד. אם לא תמצא את הקערה הגדולה ביותר שיש לך. בחר את כל 'ביטים' ומפזרים מים - על 50mls ו כפית מלח על הקוסקוס ולהשתמש ביד שלך לשפשף 1/2 כפית שמן דרך הקוסקוס כדי לעצור את זה דבק. מלא couscousier או steamer חצי מלא עם קוסקוס (כפי שהוא מתנפח).כאשר אתה 1st לב קיטור מגיע מהקוסקוס, לספור 10 דקות. לאחר מכן להסיר מן הספינה, במקום gas 'a ולהשתמש בידיים שלך כדי "לפתוח" את הקוסקוס (לשפשף אותו יחד בין הידיים כדי להסיר גושים). זה חם מאוד ואתה צריך לשמור להרטיב את היד עם מים קרים ומפזרים קצת על הקוסקוס.חזור אל ספינת הקיטור כאשר נפתח ביסודיות. חזור על התהליך של אידוי ופתיחה פעמיים נוספות.לבסוף להסיר מן הספינה ואת המקום בחזרה gas ' a. Open בפעם האחרונה לשפשף כף של ghee או smen לתוך קוסקוס יחד עם 2tsp של חמאה או מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
מנטה מיובשתמנטה מיובשת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גיגי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
מגישים את הקוסקוס ב gas 'a עם רוטב על גבי כמו סגנון מסורתי או טג 'ין וכו'. בדרך כלל אנחנו מניחים את הבשר/עוף במקום - 1 עבור כל אורח לקשט את הקוסקוס עם הירקות לפני משליכה חלק מהרוטב מעל.אם השתמשת צ ' ילי, לשים אותו על צלחת ולתת לאנשים לעזור לעצמם את זה!
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
סיר טג ' יןסיר טג ' ין

מרכיבים

21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק2ביוןסלרי (או חורצ'ף)סלרי (או חורצ'ף)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומוס, סחוטחומוס, סחוט21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרקישואים (קישואים)קישואים (קישואים)500דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול1צביטהמנטה מיובשתמנטה מיובשת3שיני שוםשיני שום12 כפיות אבקת שוםghee (smen)ghee (smen)1כף. חומץ ביין אדוםפלפל צ'ילי ירוק (האלג' יראי) (אופציונלי)פלפל צ'ילי ירוק (האלג' יראי) (אופציונלי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה8שרימפס וורידים3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1כף. חומץ ביין אדוםטורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה1שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניית שזיפים משומרים, מומסתעגבניית שזיפים משומרים, מומסת2largesתפוחי אדמהתפוחי אדמה2חתיכות טופי הית' ברתערובת תבלינים ראס אל האנוטתערובת תבלינים ראס אל האנוט8שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל8צלעות כבש או 8 חתיכות עוף ללא עור, על עצם אבל עור & שומן חינם במידת האפשרצלעות כבש או 8 חתיכות עוף ללא עור, על עצם אבל עור & שומן חינם במידת האפשר0שוודי או 1/4 לפתשוודי או 1/4 לפת13 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן חמניות או 1/2 כפות שמן צמחישמן חמניות או 1/2 כפות שמן צמחי1זכוכיתגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)2בצל צהוב בינוני, קצוץגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)

יין מומלץ: Pinotage, ריזלינג, Chenin Blanc

פינוטג', ריזלינג וצ ' נין בלאן הם הבחירה הראשונה שלי באפריקה. היין הטוב ביותר עבור מנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אבל יין לבן פירותי, ארומטי הוא הימור בטוח עבור מנות מתובל בעוד pinotage יהיה התאמה מסורתית למטבח דרום אפריקה. משחק הגראהם בק ריזרב פינוטאג ' עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
גרהם בק משחק מילואים Pinotage
גרהם בק משחק מילואים Pinotage
זן "דרום אפריקאי גאה" מציג ניחוחות של דובדבנים בשלים, תותים ושזיפים עם פירות יער אדומים בשלים ותבלינים על החיך. יין מובנה ומאוזן היטב זה מתגמל עם mouthfeel עסיסי אך אלגנטי טאנינים רכים משיי. ליהנות עם תבשילים מבושלים איטיים, פילה, פסטות, גבינות חזקות או ברביקיו מיושן טוב.