קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות86
מגזין

קוסקוס צפון אפריקאי מסורתי (הדרך האמיתית!)

קוסקוס צפון אפריקאי מסורתי (הדרך האמיתית!)
קוסקוס צפון אפריקאי מסורתי (הדרך האמיתית!) might be just the אפריקה מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. גשו לסופר וקנו גזר לבן, חתיכות עוף, נענע ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו עוף וקוסקוס בצפון אפריקה, סלט קוסקוס ורימונים בצפון אפריקה, ו שרימפס מתובל בצפון אפריקה + ירקות קיץ קלוי קוסקוס ישראלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
דק קוצצים את הבצל וטוחנים את השום ומניחים אותו במחבת גדולה וכבדה עם הבשר או העוף, ראס אל האנוט ומעט שמן זית. מטגנים בעדינות כדי לאטום את הבשר / עוף. אני משתמש סיר הלחץ שלי pr גדול תבשיל ברזל יצוק בשביל זה.קוצצים את הגזר, גזר לבן וקורט לשישים.
מרכיבים שתצטרך
Ras El HanoutRas El Hanout
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
חותכים את תפוחי האדמה לתוך 1/4 של ולגסות לקצוץ את השוודי. קוצצים khourchef או סלרי בערך באותו גודל כמו גזר. (לקלף את הגזר, תפוחי אדמה, גזר לבן ושוודי).
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
3
מוסיפים את הירקות לבשר יחד עם 1L של מים ולהפוך את החום כך שהם מתחילים להתבשל. אם באמצעות צ ' ילי להוסיף אותו עכשיו, יחד עם מלח ופלפל. אם בישול במחבת רגילה ואז לבשל במשך 40 דקות ככה. אם משתמשים בסיר הלחץ כמוני, אז 20 דקות יספיקו.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את העגבניות, אפוני חומוס ונענע מיובש 1 / 2l יותר מים או מספיק כדי ליצור עקביות "תבשיל".חזור לחום ומבשל במחבת במשך 30 דקות נוספות ואם באמצעות סיר לחץ ואז לבשל על med כדי גבוה במשך 25 דקות נוספות.קח חבילת 500 גרם של קוסקוס בינוני ויוצקים לתוך gas ' a אם יש לך אחד. אם לא תמצא את הקערה הגדולה ביותר שיש לך. בחר את כל 'ביטים' ומפזרים מים - על 50mls ו כפית מלח על הקוסקוס ולהשתמש ביד שלך לשפשף 1/2 כפית שמן דרך הקוסקוס כדי לעצור את זה דבק. מלא couscousier או steamer חצי מלא עם קוסקוס (כפי שהוא מתנפח).כאשר אתה 1st לב קיטור מגיע מהקוסקוס, לספור 10 דקות. לאחר מכן להסיר מן הספינה, במקום gas 'a ולהשתמש בידיים שלך כדי "לפתוח" את הקוסקוס (לשפשף אותו יחד בין הידיים כדי להסיר גושים). זה חם מאוד ואתה צריך לשמור להרטיב את היד עם מים קרים ומפזרים קצת על הקוסקוס.חזור אל ספינת הקיטור כאשר נפתח ביסודיות. חזור על התהליך של אידוי ופתיחה פעמיים נוספות.לבסוף להסיר מן הספינה ואת המקום בחזרה gas ' a. Open בפעם האחרונה לשפשף כף של ghee או smen לתוך קוסקוס יחד עם 2tsp של חמאה או מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
מנטה מיובשתמנטה מיובשת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
גיגי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מגישים את הקוסקוס ב gas 'a עם רוטב על גבי כמו סגנון מסורתי או טג 'ין וכו'. בדרך כלל אנחנו מניחים את הבשר/עוף במקום - 1 עבור כל אורח לקשט את הקוסקוס עם הירקות לפני משליכה חלק מהרוטב מעל.אם השתמשת צ ' ילי, לשים אותו על צלחת ולתת לאנשים לעזור לעצמם את זה!
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סיר טג ' יןסיר טג ' ין

מרכיבים

יין מומלץ: Pinotage, ריזלינג, Chenin Blanc

פינוטג', ריזלינג וצ ' נין בלאן הם הבחירה הראשונה שלי באפריקה. היין הטוב ביותר עבור מנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אבל יין לבן פירותי, ארומטי הוא הימור בטוח עבור מנות מתובל בעוד pinotage יהיה התאמה מסורתית למטבח דרום אפריקה. משחק הגראהם בק ריזרב פינוטאג ' עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
גרהם בק משחק מילואים Pinotage
גרהם בק משחק מילואים Pinotage
זן "דרום אפריקאי גאה" מציג ניחוחות של דובדבנים בשלים, תותים ושזיפים עם פירות יער אדומים בשלים ותבלינים על החיך. יין מובנה ומאוזן היטב זה מתגמל עם mouthfeel עסיסי אך אלגנטי טאנינים רכים משיי. ליהנות עם תבשילים מבושלים איטיים, פילה, פסטות, גבינות חזקות או ברביקיו מיושן טוב.