קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות92
מגזין

קינואה-ממולאים כרוב לחמניות עם גבינת עיזים

קינואה-ממולאים כרוב לחמניות עם גבינת עיזים
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, שיני שום, מרק ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו קינואה-ממולאים כרוב לחמניות ירוקות עם גבינת עיזים, קינואן וגלילי כרוב גבינת עיזים, ו קינואה ממולאת פלפלים {עם גבינת עיזים} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים עגבניות, שום, קורנית; לכסות ומבשלים 30 דקות או עד עגבניות מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים מלח; מחית גס עם מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
6
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה; מוסיפים חצי כרוב. לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
הסר כרוב מהמחבת עם כפית מחוררת; לצלול לתוך מי קרח. חזור על הליך עם כרוב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
לנקז ולטפוח יבש.
9
הסר צלע מרכזית מכל עלה כרוב, משאיר את העלה שלם ולא חתוך בקצה עלים.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
10
לשטוף ולנקז קינואה.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
11
מחממים סיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
12
מוסיפים 1 כף הנותרים שמן זית למחבת; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
להוסיף קינואה; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
15
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
16
הסר מחבת מחום; מערבבים ב 3 כפות אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
18
מורחים על רוטב עגבניות כוס 3/4 על החלק התחתון של זכוכית 11 x 7 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול. עבודה עם עלה כרוב 1 בכל פעם, במקום על תערובת קינואה 1/4 כוס במרכז העלה. מקפלים בקצוות של עלה; להפשיל, ג ' לי רול אופנה. חזור על הנוהל עם עלים כרוב הנותרים תערובת קינואה כדי ליצור 12 לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
19
מקום לחמניות, צדי התפר למטה, בצלחת. נשאר כפית רוטב על לחמניות. מכסים ואופים ב 375 במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
20
מפזרים באופן שווה עם אגוזי מלך וגבינה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
21
אופים, חשוף, במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק