קינואה פילאף עם פטריות קרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קינואה Pilaf עם פטריות קרים. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לכם קינואה, מלאי ירקות, פטריות קרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו אורז פילאף עם פטריות קרים, סלטים רציניים: סלט פילאף קינואה חם עם פטריות שיטאקה, גזר ופקאנים, ו פירה עם פטריות קרים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סיר על אש גבוהה ולקבל את זה חם.
מוסיפים את שמן הזית ומערבלים אותו כדי לוודא שכל המשטח מכוסה בשמן.
מוסיפים את שאלוט וזיעה (מבשלים עד שקוף אך לא חום).
מוסיפים את פטריות קרים ומבשלים עד חום.
מוסיפים את הקינואה, עלי הקורנית, עלה דפנה, מלח כשר ופלפל שחור למחבת ומערבבים.
תנו למרכיבים להתחמם ולצלות קצת כדי להוציא את כל הטעמים המלאים שלהם. הקיטור עולה צריך להיות מאוד ארומטי.
לאט ובזהירות להוסיף את מלאי הירקות (זה יהיה להתזה כי המחבת והמרכיבים הם חמים). כשזה מגיע לרתיחה מלאה, להפחית את החום לרתיחה נמוכה, לכסות ולאפשר קיטור במשך כ 15 דקות.
לאחר 15 דקות, לכבות את החום, להסיר את המכסה ו fluff את הקינואה ולאחר מכן להחליף את המכסה ולאפשר לשבת במשך כ 10 דקות.
טעם לתיבול ולהתאים, במידת צורך.