קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

קישואים לינגוויני אלפרדו

קישואים לינגוויני אלפרדו
המתכון זוקיני לינגוויני אלפרדו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו -45 דקות. במנה עיקרית זו יש 408 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך שמן זית, פלפל, פטריות פורטבלו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. . מתכונים דומים: לינגוויני אלפרדו, רוטב אלפרדו על פני לינגוויני, ו דלעת אלפרדו לינגוויני טבעוני.

הוראות

1
לגרוס קישואים עם להב רטוש של מעבד מזון ולזרוק עם 1/2 כפית מלח במסננת.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
תנו לקישואים להתרוקן ל 2 עד 3 שעות במידת האפשר.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
3
להעביר קישואים לכמה שכבות של מגבות נייר לסחוט נוזל ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מבשלים ומערבבים שום עם 1/2 כפית מלח ופלפל שחור עד השום הוא ריחני, על 1 דקה. מערבבים בפטריות פורטובלו ומבשלים עד שפטריות שחררו את הנוזל שלהם, המיץ התאדה, והפטריות שחומות, כ -15 דקות. מערבבים גרוס קישואים לתוך הפטריות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הקישואים רכים אבל לא רגשני, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה; מבשלים את הלינגוויני לרתיחה עד רך אך מוצק לנשיכה, כ 11 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מעבירים לינגוויני לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
7
לזרוק פסטה עם תערובת קישואים פטריות, גבינת פרמזן, ורוטב אלפרדו פטריות, זורק עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון