קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

קישואים לינגוויני אלפרדו

קישואים לינגוויני אלפרדו
המתכון זוקיני לינגוויני אלפרדו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו -45 דקות. במנה עיקרית זו יש 408 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך שמן זית, פלפל, פטריות פורטבלו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. . מתכונים דומים: לינגוויני אלפרדו, רוטב אלפרדו על פני לינגוויני, ו דלעת אלפרדו לינגוויני טבעוני.

הוראות

1
לגרוס קישואים עם להב רטוש של מעבד מזון ולזרוק עם 1/2 כפית מלח במסננת.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
תנו לקישואים להתרוקן ל 2 עד 3 שעות במידת האפשר.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
3
להעביר קישואים לכמה שכבות של מגבות נייר לסחוט נוזל ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מבשלים ומערבבים שום עם 1/2 כפית מלח ופלפל שחור עד השום הוא ריחני, על 1 דקה. מערבבים בפטריות פורטובלו ומבשלים עד שפטריות שחררו את הנוזל שלהם, המיץ התאדה, והפטריות שחומות, כ -15 דקות. מערבבים גרוס קישואים לתוך הפטריות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הקישואים רכים אבל לא רגשני, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
פטריות פורטובלופטריות פורטובלו
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
5
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה; מבשלים את הלינגוויני לרתיחה עד רך אך מוצק לנשיכה, כ 11 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מעבירים לינגוויני לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
7
לזרוק פסטה עם תערובת קישואים פטריות, גבינת פרמזן, ורוטב אלפרדו פטריות, זורק עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון