קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

קיש עם חזיר כפרי

קיש עם חזיר כפרי
קיש המתכון עם בשר חזיר כפרי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 50 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 32 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 737 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מלח כשר, חצי וחצי, גאודה מיושנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בביצים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 73%. ציון זה מוצק. נסו קיש חזיר כפרי, קיש כפרי ללא קרום, ו קיש כפרי ללא קרום עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מחממים 1 כף מהשמן במחבת בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את החזיר ומקפיצים עד שרק מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
5
מניחים את תפוחי האדמה בסיר קטן ומכסים בשמן צמחי. מבשלים על אש נמוכה עד שהשמן רק מתחיל לבעבע ותפוחי האדמה רכים, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
מוציאים את תפוחי האדמה ומניחים על צלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
בינתיים מרפדים תבנית פאי בגודל 9 אינץ ' בקרום הפאי המוכן ומנקבים בעזרת מזלג. מכסים בקלף וממלאים בשעועית היבשה. עיוור אופים את הקרום במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
8
מניחים להתקרר, ואז מוציאים בזהירות וזורקים את הנייר והשעועית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
9
בקערה בינונית מקציפים יחד את הביצים, חצי וחצי, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
שכבו את קליפת הפשטידה הריקה עם תפוחי האדמה, החזיר ו -1 / 2 כוס הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
11
יוצקים את תערובת הביצים על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
מפזרים את יתרת 1/2 כוס הגבינה ואת הבצל הירוק מעל.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
13
אופים על המדף התחתון של התנור עד שהמרכז רק מתייצב והחלק העליון מזהיב, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
מניחים להתקרר 10 דקות לפני החיתוך.