קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

קיש עם חזיר כפרי

קיש עם חזיר כפרי
קיש המתכון עם בשר חזיר כפרי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 50 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 32 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 737 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מלח כשר, חצי וחצי, גאודה מיושנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בביצים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 73%. ציון זה מוצק. נסו קיש חזיר כפרי, קיש כפרי ללא קרום, ו קיש כפרי ללא קרום עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מחממים 1 כף מהשמן במחבת בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מוסיפים את החזיר ומקפיצים עד שרק מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
5
מניחים את תפוחי האדמה בסיר קטן ומכסים בשמן צמחי. מבשלים על אש נמוכה עד שהשמן רק מתחיל לבעבע ותפוחי האדמה רכים, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוציאים את תפוחי האדמה ומניחים על צלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
בינתיים מרפדים תבנית פאי בגודל 9 אינץ ' בקרום הפאי המוכן ומנקבים בעזרת מזלג. מכסים בקלף וממלאים בשעועית היבשה. עיוור אופים את הקרום במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
8
מניחים להתקרר, ואז מוציאים בזהירות וזורקים את הנייר והשעועית.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
9
בקערה בינונית מקציפים יחד את הביצים, חצי וחצי, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
שכבו את קליפת הפשטידה הריקה עם תפוחי האדמה, החזיר ו -1 / 2 כוס הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
11
יוצקים את תערובת הביצים על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
מפזרים את יתרת 1/2 כוס הגבינה ואת הבצל הירוק מעל.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
13
אופים על המדף התחתון של התנור עד שהמרכז רק מתייצב והחלק העליון מזהיב, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
מניחים להתקרר 10 דקות לפני החיתוך.