קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קליפות תפוחי אדמה עם בייקון גביני

קליפות תפוחי אדמה עם בייקון גביני
קליפות תפוחי אדמה בייקון גביני נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 361 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמן צמחי, מלח, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. נסו קליפות תפוחי אדמה עם בייקון גביני, קליפות תפוחי אדמה עם בייקון וגבינה, ו קליפות תפוחי אדמה גביני (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 10 אינץ', לבשל בייקון מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד בייקון הוא פריך; לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
דַק-דַק-
2
בינתיים, לשפשף בעדינות תפוחי אדמה, אבל לא לקלף. לנקב תפוחי אדמה כדי לאפשר אדים לברוח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3
מניחים על מגבות נייר למיקרוגל. סדר דפוס דיבר עם קצוות צרים במרכז. מיקרוגל 12 עד 14 דקות, פונה פעם אחת, עד מכרז. כיסוי; בואו לעמוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
כאשר תפוחי אדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך לאורכו בחצאים; בזהירות לגרוף את עיסת, עוזב-אינץ פגזים. שמור עיסת תפוחי אדמה לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
5
בקערה קטנה, מערבבים שמן, מלח, אבקת שום, פפריקה, גבינה ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מברשת תערובת על עורות.
7
בטיגון עמוק או סיר כבד 3 ליטר, שמן חום 185°. פריי בקבוצות במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
ניקוז על מגבות נייר. (הפוך קצה קדימה: תפוחי אדמה ניתן להכין עד לנקודה זו ומקורר עד 24 שעות לפני המשך שלב 6.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
9
שעה לפני ההגשה לאפשר תפוחי אדמה לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
10
תנור חום ל 450 F. קל לרסס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מניחים קליפות תפוחי אדמה, צד עור למעלה, בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
12
אופים 8 דקות. הפוך קליפות תפוחי אדמה מעל ולמלא עם גבינה ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
אופים 7 עד 8 דקות או עד גבינה מותכת. למעלה עם שמנת חמוצה ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה