קליפות תפוחי אדמה בייקון גביני נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 361 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמן צמחי, מלח, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. נסו קליפות תפוחי אדמה עם בייקון גביני, קליפות תפוחי אדמה עם בייקון וגבינה, ו קליפות תפוחי אדמה גביני (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת 10 אינץ', לבשל בייקון מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד בייקון הוא פריך; לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
דַק-
2
בינתיים, לשפשף בעדינות תפוחי אדמה, אבל לא לקלף. לנקב תפוחי אדמה כדי לאפשר אדים לברוח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3
מניחים על מגבות נייר למיקרוגל. סדר דפוס דיבר עם קצוות צרים במרכז. מיקרוגל 12 עד 14 דקות, פונה פעם אחת, עד מכרז. כיסוי; בואו לעמוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
כאשר תפוחי אדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך לאורכו בחצאים; בזהירות לגרוף את עיסת, עוזב-אינץ פגזים. שמור עיסת תפוחי אדמה לשימוש נוסף.