מרינרה קלמארית דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. אם יש לך זיתים, עגבניות משומר, צינורות קלמרי וזרועות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן. , שהוא מוצק. נסו קלמרי צרוב במחבת עם מרינרי חריף על לינגוויני, קלמרי בערב חג המולד / Calamari In Umido per la Vigilia di Natale, ו קלמרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים צינורות קלמרי לטבעות בעובי 1/4 אינץ'. ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צינורות דיונון
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-
2
מוסיפים שום ובצל; מטוגנים 3 דקות או עד רך משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים טבעות קלמרי וזרועות, מרק, ו -5 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
מוסיפים תרד, זיתים וצנוברים; מבשלים 8 דקות או עד wilts תרד.