קלצונה של בקר ופפרוני
גשו לסופר וקנו תיבול, בקר טחון, רוטב עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Calzones ירקות ופפרוני מעורבים, ברוקולי, פפרוני ושלושה קלצונה גבינה, ו קציצות בשר טחון.
הוראות
מבשלים בשר טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד שהוא מתפורר ואינו ורוד יותר.
שלב בשר בקר, 2 1/2 גבינות כוסות, והבא 3 מרכיבים.
פורסים כל פיצה, וחותכים כל קרום לשלישים.
גלגל כל חלק למעגל 5 אינץ'.
מורחים 3/4 כוס תערובת בשר באופן שווה על מחצית מכל מעגל. לחות קצוות עם מים; לקפל בצק מעל, הקשה או crimping קצוות לאטום.
מניחים על תבנית אפייה משומנת קלות, וחותכים חריצים בצמרות כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים ב 375 במשך 25 עד 30 דקות או עד הזהב. למעלה עם רוטב עגבניות איטלקי; מפזרים גבינה נותרת. ממיסים גבינה מתחת לגריל, אם תרצה.
הערה: להקפיא calzones אפוי עד 1 חודש, אם תרצה. הפשרה במקרר למשך הלילה. לעטוף calzones ב aluminm fil, ואופים ב 300 במשך 1 שעה או עד מחומם היטב.