מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם סוכר, סוכר, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: קל לזלול סנדלר, קל לזלול סנדלר, ו גובל-גובל קציץ הודו.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוף
1
מוסיפים את הפרי לקערה גדולה ומפזרים מיץ לימון, סוכר וקמח טפיוקה. לזרוק את החומרים עד שהם מצופים.
מרכיבים שתצטרך
עמילן טפיוקה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
בצק: במעבד מזון משלבים את הקמח, אבקת האפייה והסוכרים ואת הדופק 3 עד 4 פעמים. לאט לאט לשפוך את חלב החמאה ומערבבים עד הבצק מגיע יחד.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 56 דולר.