קמוט, עדשים ומרק חומוס
Kamut, עדשים, ומרק חומוס לוקח על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 5 . במנה עיקרית זו יש 325 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. אם יש לכם שיני שום, פלפל, חומוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עדשים ומרק חומוס, עדשים אדומים, צ'ילי ומרק חומוס, ו עדשים אדומים, חומוס ומרק צ'ילי.
הוראות
הנח את קמוט בקערה קטנה. בזהירות לשפוך מים רותחים על קמוט.
מחממים שמן בעציץ מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, פטרוזיליה, סלרי, טרגון ותימין; מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף שום; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים קמוט, מרק, ועלי דפנה לתערובת בצל; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.
מוסיפים עדשים ופלפל; מבשלים 20 דקות או עד שהעדשים רכות. השליכו את עלי המפרץ.
להוסיף חומוס; ומבשלים 2 דקות.
מקשטים עם עלי סלרי, אם תרצה.