קציאטורה עוף צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי Cacciatore. מנה אחת מכילה עד 65 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 840 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עלי בזיליקום, עגבניות רומא, פלפלים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Cacciatore עוף, עוף Cacciatore, ו Cacciatore עוף (מתכונים דומים).
הוראות
הסר קרביים מעוף ושמורה לשימושים אחרים. למשוך ולהשליך גושי שומן. יש לשטוף את הציפור היטב מבפנים ומבחוץ; יבש טפיחה. אם תרצה, לקפל קצות כנפיים תחת המפרק הראשון. הגדר חזה ציפור על מתלה בצורת V במחבת 11-by 17 אינץ'.
בקערה קטנה, מערבבים רוזמרין קצוץ ובזיליקום. החל בצוואר, בעדינות להקל את האצבעות מתחת לעור כדי לשחרר אותו על השד. לדחוף 1/3 של תערובת רוזמרין בזיליקום מתחת לעור להתפשט באופן שווה על השד.
מקום 6 שיני שום ו 3 גבעולים רוזמרין בחלל הגוף.
מפזרים עוף בקלילות עם מלח ופלפל.
לשטוף, גזע, וזרע פלפל אדום וצהוב; לחתוך לרצועות 1/3 אינץ ' רחב. לקלף בצל לחתוך כל אחד 6 טריזים. לשטוף ועגבניות הליבה; לחתוך לחצי לאורכו. להפיץ פלפלים, בצל, ואת השום הנותר סביב עוף במחבת; התפשטות רמה. הגדר עגבניות, לחתוך את הצד, על תערובת פלפל ומפזרים ירקות עם עוד 1/3 של תערובת עשבי תיבול, 1 כפית מלח, ו 1/4 פלפל כפית; טפטוף עם שמן זית.
צולים בתנור רגיל או הסעה 425 עד שהירקות מתחילים להשחים ומדחום מוכנס דרך החלק העבה ביותר של השד עד העצם מגיע ל-170, או 180 דרך החלק העבה ביותר של הירך במפרק, 1/4 עד 1 3/4 שעות.
הכנס מזלג גילוף לתוך חלל עוף, פגר פירסינג. להרים ציפור ולהטות לנקז מיצים למחבת. הגדר עוף על מגש rimmed; לתת לנוח במקום חם על 15 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר ירקות לקערה רדודה; מפזרים זיתים ולשמור חם.
רזה ולהשליך שומן מן המחבת; להוסיף חומץ, יין, מרק, תערובת עשב הנותרים. מערבבים לעתים קרובות על חום גבוה, גירוד חתיכות השחמה חינם, עד מופחת 3/4 כוס, 6 עד 8 דקות.
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך קנקן קטן או קערה.
מגש מקשטים עם גבעולי רוזמרין שנותרו. לגלף עוף ומגישים עם ירקות.
מוסיפים מיצי פאן ומלח ופלפל לפי הטעם.