קציץ בשר איטלקי
קציץ בשר איטלקי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 7 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם עגבניות מיובשות, בזיליקום, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 48%. מתכונים דומים: קציץ בשר איטלקי, קציץ בשר איטלקי, ו קציץ בשר איטלקי.
הוראות
יוצקים מים חמים על עגבניות ומשרים עד לריכוך, כ-30 דקות; מסננים.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). הכן מחבת כיכר עם תרסיס בישול.
מערבבים בקערה עגבניות סחוטות, בקר טחון, פירורי לחם, בצל, בזיליקום, קטשופ, גבינת פרובולון, חלבוני ביצה ושום; אורזים לתבנית כיכר מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, בערך 1 שעה. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות צלזיוס (70 מעלות צלזיוס).
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ברון ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
![ברון ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה]()
ברון ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה
# 28 יין בטופ 50 של וינפייר לשנת 2018צבע אדום אודם עז עם אף עדין של אוכמניות ותווי דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים וחריפים. את יין תצוגת מעולה חומצה מבנה, מאוזן היטב, אלגנטי טאנינים. ההשפעה בפה היא קטיפתית ומתמשכת.