קציץ בשר ממולא בפרמזן ופטריות
קציץ בשר ממולא בפרמזן ופטריות עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 693 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם פירורי לחם איטלקיים, גבינת פרמזן, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. נסו פסטו ממולא עוף פרמזן קציץ בשר, קציץ בשר ממולא גבינה ופטריות, ו פטריות ממולאות קישואים עם ציפוי Parmesan Panko (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס חמאה במחבת nonstick מעל חום בינוני; להוסיף פטריות, שאלוט, ושום, ו לטחון 5 דקות או עד מכרז.
מערבבים בעדינות את הקרקע עגול הבא 6 מרכיבים בקערה גדולה רק עד בשילוב. תערובת צורה לתוך מלבן 14-x 10 אינץ ' על גיליון נייר שעווה. למעלה עם תערובת פטריות, גבינה, ועגבניות, משאיר גבול 1 1/2 אינץ ' בכל הצדדים.
להפשיל, ג ' לי רול אופנה, החל 1 צד ארוך ושימוש נייר שעווה כמדריך.
מקום קציץ בשר רול, צד התפר למטה, במחבת משומנת קלות 15 x 10 אינץ ' ג ' לי רול.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד המרכז הוא כבר לא ורוד.
הסר מהתנור, ומעל עם ציפוי ברוסקטה.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בציפוי ברוסקטה קלאסי בקירור בויטוני. כדי לעשות קדימה, להכין מתכון כמוכן דרך כיסוי צעד וצינה 8 שעות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות. המשך עם המתכון לפי ההוראות.