קציץ בשר ממולא בפרמזן ופטריות עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 693 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם פירורי לחם איטלקיים, גבינת פרמזן, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. נסו פסטו ממולא עוף פרמזן קציץ בשר, קציץ בשר ממולא גבינה ופטריות, ו פטריות ממולאות קישואים עם ציפוי Parmesan Panko (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להמיס חמאה במחבת nonstick מעל חום בינוני; להוסיף פטריות, שאלוט, ושום, ו לטחון 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מערבבים בעדינות את הקרקע עגול הבא 6 מרכיבים בקערה גדולה רק עד בשילוב. תערובת צורה לתוך מלבן 14-x 10 אינץ ' על גיליון נייר שעווה. למעלה עם תערובת פטריות, גבינה, ועגבניות, משאיר גבול 1 1/2 אינץ ' בכל הצדדים.