קציץ בשר עם מוצרלה, פטריות ופפרוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר עם מוצרלה, פטריות ופפרוני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם מוצרלה חלקית, קטשופ, פפרוני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחם פפרוני מוצרלה, פפרוני ומוצרלה קיש, ו ריגטוני עם פפרוני ומוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
קרע לחם לחתיכות גדולות והשתלב במעבד מזון עד שהם יוצרים פירורים עדינים.
מערבבים פירורים, סינטה, פטריות, מוצרלה, פפרוני, אורגנו, שום, מלח וביצים בקערה גדולה ומערבבים בעדינות עם הידיים לשלב. יצירת תערובת לתוך כיכר 9 אינץ 'על ידי 6 אינץ'.
מברשת קציץ בשר עם קטשופ, כיסוי, ומבשלים על נמוך עד הבשר מבושל דרך, על 5 שעות.