קציצות בקר גדולות עם בוקאטיני עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 9 מנות.71 דולר למנה. מנה אחת מכילה 1300 קלוריות, 69 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו יין, עגבניות משומרות, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב יין אדום יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פינו נואר בראוניז כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. ציון זה הוא סופר. נסו בוקאטיני עם רוטב בייקון וקציצות, בוקאטיני אל 'מטריצ' יאנה עם קציצות מוצרלה מעושנות חריפות, ו ארוחת ערב הערב: בוקאטיני קון סלסיצ'ה (בוקאטיני עם נקניק) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 400 מעלות צלזיוס.
2
מניחים סיר מים גדול על אש גבוהה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מערבבים בשר עם הבצל המגורד, 3 שיני שום קצוצות, ביצה, פירורי לחם, גבינה, פלפל אנגלי, צלפים, מרווה, חופן הפטרוזיליה הקצוצה, מלח ופלפל וטפטוף בריא של שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
לערבב בשר, להבקיע את הבשר לתוך 4 חלקים ולעשות 3 כדורים גדולים מאוד מכל קטע. מסדרים את 12 הכדורים על דף עוגיות נון סטיק וצולים 15 דקות עד שהם יציבים אך לא קשים.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
זרוק בוקאטיני במים רותחים מומלחים לבישול.
מרכיבים שתצטרך
בוקטיני
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
מסננים.
7
מוסיפים למחבת ולפנצ ' טה כף נוספת של שמן זית כתית מעולה. מבשלים 3 עד 4 דקות ואז מוסיפים את השום הנותר ופטריות למחבת ומבשלים 5 דקות. מתבלים את הפטריות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הבצל הקצוץ הנותר ומפזרים את המחבת עם יין, מבשלים 1 דקה, מוסיפים במלאי ומקציפים את הטפטופים הנותרים. מערבבים פנימה את העגבניות ומתבלים ברוטב במלח ופלפל, במידת הצורך. מערבבים פטרוזיליה. מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק