קציצות מנטה
קציצות מנטה עשויות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 63 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם 0%-קקאו שוקולד מריר, ממתקים סוכר, תמצית מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת מנטה עשוי עם יורק סוכר חינם מנטה קציצות, קציצות מנטה, ו קציצות מנטה.
הוראות
מקציפים 2 1/4 כוסות סוכר עם סירופ תירס, מים, תמצית מנטה, קיצור, וקורט של מלח באמצעות מערבל חשמלי (עם חיבור ההנעה אם באמצעות מערבל לעמוד) במהירות בינונית עד רק בשילוב. ללוש על משטח עבודה מאובק עם הנותרים 1/4 כוס סוכר ממתקים עד חלקה.
מרדדים בין גיליונות נייר קלף על תבנית אפייה גדולה לתוך 7-8 אינץ 'עגול (פחות מ 1/4 אינץ' עבה). להקפיא עד המשרד, כ -15 דקות.
הסר גיליון העליון של נייר ומפזרים עגול עם סוכר ממתקים. החלף את הסדין העליון, ואז התהפך וחזור על ההתזה בצד השני.
חותכים כמה שיותר סיבובים עם חותך, העברה לתבנית אפייה מצופה קלף. להקפיא עד המשרד, לפחות 10 דקות. בינתיים, לאסוף שאריות, reroll, להקפיא, ואז לחתוך יותר סיבובים, מקפיא אותם.
להמיס שלושה רבעים של שוקולד בקערת מתכת להגדיר מעל סיר של מים רותחים בקושי.
הסר קערה מהמחבת ולהוסיף שוקולד שנותר, ערבוב עד חלקה. מגניב עד מדחום מוכנס לפחות 1/2 אינץ ' לתוך רשם שוקולד 27°.
להחזיר מים במחבת לרתיחה ולהסיר מהחום. הגדר קערה עם שוקולד מקורר על מחבת לחמם, ערבוב, עד מדחום רושם 88 עד 33°.
איזון 1 מנטה עגול על מזלג וטבילה בשוקולד נמס, לתת לטפטף עודף וגירוד בחזרה של מזלג נגד שפה של קערה במידת הצורך, ואז להחזיר פטי גיליון (כדי להפוך רכסים דקורטיביים על פטי, מיד להגדיר התחתון של מזלג בקצרה על גבי פטי, ואז להרים מזלג ישר). המעייל שנותר סיבובים, לחמם שוקולד ל 88 עד 91°f לפי הצורך.
בואו קציצות לעמוד עד השוקולד מוגדר, על 1 שעה.
קציצות לשמור, שכבות בין גיליונות קלף במיכל אטום, מקורר, 1 חודש. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.