קציצות מקסיקניות אפויות בתנור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קציצות מקסיקני אפוי בתנור. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 517 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, צ'אק טחון, אבקת צ' ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קציצות בקר אפויות בתנור, תבשיל קינואה מקסיקני אפוי בתנור, ו קציצות עוף מקסיקניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש ל 246°. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף. בקערה גדולה, לשלב בשר, ביצה, רסק עגבניות, פירורי לחם, 2 שיני שום, כוסברה, אבקת צ ' ילי ו 1 כפית. מלח; לערבב עם הידיים לשלב היטב. טופס לתוך 1 1/2 אינץ ' קציצות ומניחים על תבנית אפייה מוכנה. ערפל עם ספריי בישול nonstick.
אופים עד משחימים היטב, 17 עד 20 דקות, פונה פעם או פעמיים.
שמן חם בסיר גדול מעל חום בינוני-נמוך.
להוסיף שן שום שנותר ומבשלים עד ריחני, 1 דקה.
מוסיפים צ ' ילי ומבשלים, ערבוב, במשך 30 שניות.
מוסיפים עגבניות, מביאים לרתיחה ומבשלים עד מעובה מעט, 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים כדורי בשר חמים לסיר, מערבבים בעדינות את המעיל, ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.