קציצות סלמון שומשום
קציצות סלמון שומשום יכולות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 655 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פילה סלמון, מלח כשר, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: קציצות בטטה מצופות בשומשום, קציצות סלמון, ו קציצות סלמון.
הוראות
חותכים לימון לשניים. לסחוט מיץ מלימון לתוך 3 qt. סיר.
מוסיפים חצאי לימון, 2 כפות. מלח, ו 6 כוסות מים, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף פילה סלמון (לחתוך 2 חתיכות, במידת הצורך); לכסות ולהפחית את החום נמוך. מבשלים 4 דקות. (מרכז הסלמון יהיה נא.) בזהירות להעביר סלמון לקערה גדולה, מגניב לחלוטין (כ 10 דקות).
להסיר ולהשליך את העור, ואת סלמון פתית.
מערבבים 1/2 כוס panko ו הבא 11 מרכיבים לתוך סלמון מעופף.
מערבבים יחד חמאה מומסת ונותר 2 כוסות panko. כפית 1 כפית. תערובת פאנקו לתוך כל כוס של מחבת מאפין מיניאטורית משומנת קלות 24 כוס.
הוסף 1 כף. תערובת סלמון לכל כוס מאפין. למעלה כל אחד עם 1 כפית. תערובת פאנקו.
אופים, בקבוצות, ב 425 במשך 10 דקות או עד ציפוי זהוב חום.
מגישים חמים עם Rmoulade זנגביל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.