זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. אם יש לכם מלח, קמח, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת תפוחים לחמניות קינמון, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F. קו מחבת פאי 9 אינץ ' עם חצי בצק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את הסוכר, קמח, קינמון, ומלח בקערה. מערבבים את התפוחים, רסק תפוחים, ומיץ לימון. כפית את תערובת התפוחים למחבת עוגה ונקודה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח בקערה. באמצעות מזלג, לחתוך חמאה עד התערובת מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מפזרים מעל קרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
3
אופים במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל 350 מעלות F ולהמשיך לאפות במשך כ 45 דקות, או עד קרום ציפוי הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
בקערת ערבוב גדולה, לנפות יחד את הקמח, מלח וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
הוסף את קיצור לשבור אותו עם הידיים שלך כמו שאתה מתחיל מעיל את כל זה עם הקמח.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מוסיף את קוביות חמאה קרות ולעבוד אותו לתוך הקמח עם הידיים או חותך מאפה. לעבוד את זה מהר, כך החמאה לא מקבל רך מדי, עד התערובת מתפוררת, כמו קמח תירס גס מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
4
מוסיפים את מי הקרח, קצת בכל פעם, עד שהתערובת מתאחדת ויוצרת בצק. להביא את הבצק יחד לכדור. כשזה מגיע יחד להפסיק לעבוד אותו אחרת הבצק יקבל מעל עבד וקשה. מחלקים את הבצק לשניים ולשטח אותו מעט כדי ליצור צורה דיסק. עוטפים כל דיסק בפלסטיק ומקררים במקרר לפחות 2 שעות. על משטח מקומח לגלגל כל דיסק החוצה למעגל 10 עד 11 אינץ 'לעשות פאי 9 אינץ'.