קרד תותים
Curd תות נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 42 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, מיץ ליים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגות קיווי דקירי תות עם קיווי קרד, ציפוי רום תות, ומקשטים רום תות, Curd תות, ו Curd תות (מתכונים דומים).
הוראות
לעבד תותים בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך. לחץ על תותים דרך מסננת רשת תיל גדולה לתוך קערה בינונית, באמצעות גב של כף לסחוט מיץ; להשליך עיסת זרעים.
מערבבים סוכר קורנפלור 3-qt. סיר; בהדרגה לטאטא פירה תות ומיץ לימון טרי.
להקציף ב 3 ביצים גדולות 2 חלמונים ביצה. מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 1 דקה.
הסר מהחום, ולהקציף בחמאה.
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על curd חם (כדי למנוע סרט להרכיב); צמרמורת 8 שעות.
מגישים עם ביסקוויטים חמים, מאפינס תות-לימונדה, או להשתמש כמילוי קונכיות טארט.