אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את קרוסטטן אגסים וחמוציות. מנה אחת מכילה 419 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-12 סועדים . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-50 דקות . אם יש לכם אגסי בוסק, חמאה, גרידת תפוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא-אובו . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספונקולרי של 26% , וזה די גרוע. נסו קרוסטטן פירות יער אורגניים , קרוסטטן אפרסק ומאפינס אגסים וחמוציות מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
להכנת הבצק, שימו את הקמח, הסוכר והמלח בקערה של מעבד מזון עם להב פלדה. טחנו בפולסים מספר פעמים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את החמאה ומערבבים במהירות בעזרת האצבעות כדי לצפות כל קוביית חמאה בקמח. מעבדים בפולסים 12 עד 15 פעמים, או עד שהחמאה בגודל של אפונה. כשהמנוע פועל, מוסיפים את 1/4 כוס מי הקרח בבת אחת דרך צינור ההזנה. ממשיכים ללחוץ על כפתור הפולסים כדי לאחד, אך עצרו את המכונה רגע לפני שהבצק מתאחד. הופכים את הבצק על משטח מקומח היטב וצרים 2 דיסקיות. עטפו את הדיסקיות בניילון נצמד ומקררים למשך שעה לפחות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מחממים את התנור מראש ל-450 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
רדדו כל דיסקית בצק לעיגול בקוטר 28 ס"מ על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
6
מעבירים אותם ל-2 תבניות אפייה מרופדות בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
למילוי, קלפו, הוציאו את הליבה וחתכו לרבעים את האגסים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
8
חותכים כל רבע לקוביות גדולות. מערבבים את הקוביות עם גרידת התפוז. מחלקים את קוביות האגס בין הבצק, מכסים את הבצק ומשאירים שוליים של 3.5 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
חצאי אגסים בסירופ
9
פזרו כף אחת של חמוציות מעל כל טארט.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
10
שלבו את הקמח, הסוכר, המלח, הקינמון והפלפל האנגלי בקערה של מעבד מזון המצויד בלהב פלדה.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מוסיפים את החמאה ומערבבים בפולסים עד לקבלת תערובת פירורית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
12
יוצקים לקערה ומשפשפים עם האצבעות עד שיתחיל להידבק.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
פזרו באופן שווה על גבי שני הטארטים. קפלו בעדינות את קצה כל טארט מעל האגסים, תוך קפלו אותו ליצירת עיגול.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
14
אופים את הקרוסטטות במשך 30 דקות, או עד שהקרום זהוב והאגסים רכים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
הניחו לטארטים להתקרר במשך 5 דקות, לאחר מכן השתמשו ב-2 מרית גדולה כדי להעביר אותם לרשתות צינון.