קרוסטטה ברי כפרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קרוסטטן ברי כפרי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 126 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. גשו לסופר וקנו חלב, ביצה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אפרסק כפרי ופירות יער קרוסטטה, עוגת תפוחים כפרית קרוסטטה, ו קרוסטטה תפוחים כפרית (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה.
מערבבים ב 1 כוס חמאה קרה עם בלנדר מאפה או שני מזלגות עד תערובת דומה ארוחה גסה.
לטאטא יחד חלמון ביצה ו 3 כפות חלב; לשפוך לתוך תערובת קמח, ערבוב רק עד הבצק מתחיל ליצור כדור. לחץ יחד עם ידיים מקורנות קלות, וליצור עגול שטוח. מכסים בניילון נצמד; מניחים במקרר לפחות 1 שעה או לילה.
שלב אוכמניות, פטל, 1/3 כוס סוכר, הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה.
הסר בצק מהמקרר; לחלק באופן שווה ל 8 חתיכות.
מגלגלים כל חתיכה על משטח מקומח קלות לכ -6 סיבובים אינץ'; מניחים על 2 משומן קלות גיליונות אפייה גדולים. סקופ תערובת ברי 1/4 כוס למרכז של כל סיבוב; העליון כל אחד עם חמאה. מקפלים על 1 אינץ ' של בצק על פירות כל הדרך מסביב כדי ליצור שפה.
מערבבים ביצה וחלב; מברשת מחוץ לכל טארט עם לשטוף את הביצה.
מפזרים טארטים עם כ 1 עד 2 כפות סוכר.
אופים ב 375 במשך 40 עד 45 דקות או עד חום זהוב, מסתובב גיליון אפייה באמצע דרך האפייה.
בואו להתקרר על פאן 5 דקות.
מגישים עם קצפת ממותקת קלות או גלידת וניל.