קרוסטיני פטריות בר
קרוסטיני פטריות בר עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 44 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שאלוט, פטריות שנטרל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קרוסטיני פטריות בר, קרוסטיני פטריות בר, ו Asiago פטריות בר Crostini (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. מסדרים פרוסות בגט על תבנית אפייה מעוטרת. טוסט בתנור עד זהב, כ 9 דקות. מגניב. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט; sauté 1 דקה.
להוסיף את כל הפטריות; sauté עד תחילת חום, על 6 דקות. מערבבים שום; sauté 1 דקה.
הסר מהחום. מערבבים בקרם, רוזמרין, וקליפת לימון. מתבלים במלח ופלפל. מגניב.
מערבבים בשתי הגבינות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים.)
מטאטא Preheat. למעלה כל טוסט עם כ 1 כף פטריות ציפוי.
מניחים על 2 גליונות אפייה מעוטרים. עבודה בקבוצות, לצלות עד גבינה מותכת ומתחיל חום, צופה מקרוב כדי למנוע שריפה, על 3 דקות.