קרוסטיני צ'דר בייקון תפוח
Crostini צ'דר בייקון תפוח דורש על 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 158 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. אם יש לכם מיץ תפוחים, תפוחים, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו קרוסטיני צ'דר בייקון תפוח, Honeycrisp תפוח, צ'דר, בייקון ושן הארי קרוסטיני, ו קרוסטיני עם עגבניות מתובלות, בייקון וריבת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, לבשל בייקון עד פריך; לנקז על מגבות נייר. קותלי חזיר קרמבל; להפריש. מילואים טפטוף במחבת.
מבשלים תפוחים וג ' ינג ' רוט בטפטוף בייקון מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד משחימים קלות ומכרז. מערבבים בסוכר חום, קורנית ומלח. לבשל 1 דקה; מערבבים במיץ תפוחים. לבשל 1 דקה; להסיר מהחום. מגניב לגמרי.
מניחים פרוסות באגט בשכבה אחת על גיליון עוגיות ungreased.
אופים 3 עד 5 דקות או עד קלוי. הפוך פרוסות מעל; מברשת עם הנותרים 1 כף שמן.
אופים 3 עד 5 דקות יותר או עד קלוי.
במחבת, מוסיפים גבינה ובייקון לתפוחים; לזרוק.
מניחים על 1 כף תערובת תפוחים על כל פרוסת באגט.
אופים 5 דקות או עד גבינה מותכת.