קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

קרפים עם קומפוט אוכמניות-ריבס

קרפים עם קומפוט אוכמניות-ריבס
קרפים עם Blackberry-Rhubarb Compote הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 379 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שזה פגע במקום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו סירופ מייפל מדרגה ב', אוכמניות, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קרפים עם מלית אוכמניות וקיפוד ריבס, קרפים עם מלית אוכמניות וקיפוד ריבס, ו Blackberry Buttermilk Panna Cottas עם Blackberry Compote (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בואו להרתיח דקה אחת ואז להפחית את החום ומבשלים עד הנוזל הוא התאדה בעיקר, על 10 דקות.
3
עבור קרפים: בעוד קומפוט הוא צמצום, בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, סוכר, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
קרפיםקרפים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים חלב וביצים ומקציפים עד לקבלת חלקה. מכסים בניילון נצמד ומניחים לצנן במקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מקום מחבת מעל חום גבוה בינוני ומברשת עם חמאה. כאשר החמאה חמה, להוסיף על 1/4 גביע הבלילה למחבת, מסתחרר כדי מעיל התחתון. מבשלים עד הבלילה מתחילה חום, על 1 דקה, ולאחר מכן להשתמש מרית כדי להעיף את קרפ ומבשלים עד הצד השני הוא זהוב, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
הסר לצלחת וחזור עם הבלילה שנותרה.
7
קרפים למעלה עם קומפוט, בתוספת כף גלידה,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
CompoteCompote
קרפיםקרפים

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Les Hauts דה Lagarde בורדו בלאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
Les Hauts de Lagarde Borde Blanc
Les Hauts de Lagarde Borde Blanc
# 13 של יינות Enthusiast Top 100 של 2014חלוק צהוב חיוור עם השתקפויות ירוקות.ארומה: הדומיננטיות של סוביניון בלאן חושפת טעמים עזים של פרחים לבנים, הדרים ופירות לבנים. בעוד בפה Semillon מביא עגלגלות, נפח ועושר עםהערות נעימות של פירות הדר. חיוניות טובה מובילה לסיום נהדר.