קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

קש בסגנון גן ופסטה חציר עם רוטב באניה קאודה

קש בסגנון גן ופסטה חציר עם רוטב באניה קאודה
קש בסגנון גן ופסטה חציר עם רוטב באניה קאודה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 748 קלוריות. אם יש לכם כרובית סגולה, חמאה, עלי פטרוזיליה שטוחים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. מתכונים דומים: סטייק קולב עם רוטב באניה קאודה פאן, פלפלים עם שום - רוטב אנשובי / Peperoni con Bagna Cauda, ו חצאית בגריל עם פירורי לחם עשבי תיבול ורוטב באניה קאודה.

הוראות

1
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה נמוכה, ולאחר מכן מוסיפים את השום ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
תן מגניב, ואז לנקז, לקלף ומחית לתוך משחה. מתבלים במלח ים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
3
מביאים כמה סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר גדול ומתבלים במלח. ממלאים קערה גדולה במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
חותכים את הירקות לצורות וגדלים דומים אבל לשמור אותם בנפרד. בלאנש את הירקות, סוג אחד בכל פעם, עד רך-פריך. ירקות עדינים כמו שעועית דקה ייקח 1 עד 2 דקות, ירקות מוצקים כמו סקווש ייקח 3 דקות. לאחר כל אצווה, להעביר אותם לאמבט קרח להתקרר באמצעות עכביש או מסננת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סכין קילוףסכין קילוף
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
לנקז היטב.
6
מחממים את EVOO בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את האנשובי ומערבבים עד שהם נשברים ונמס לתוך השמן.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
דַק-דַק-
8
מוסיפים את השמנת הכבדה, החמאה ורסק השום, ומתבלים במלח ופלפל. מבשל, ערבוב, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
9
תן לרוטב להתקרר, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום לאוויר להכניס למקרר לילה (או יותר).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה לפסטה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
12
מוסיף את הירקות ב 2 הדקות האחרונות של בישול לחמם אותם. מחממים את רוטב bagna cauda בסיר על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
13
לזרוק את הפסטה וירקות עם הרוטב והפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק