רביולי עם חמאה חומה בלסמית
צריך ללא גלוטן והור ד ' אובר ראשוני? רביולי עם חמאה חומה בלסמית יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3052 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לכם רביולי, פלפל, פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 42%, המנה הזו מוצקה. רביולי חמאה חומה עם מרווה ובלסמי, חזה עוף רוזמרין, חמאה חומה ורביולי בלסמי, סלט תרד חם עם פנצ'טאן וויניגרט מתוק, ו רביולי חמאה חומה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הרביולי ומבשלים 4 עד 5 דקות, עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם.
מסננים רביולי על מגש הגשה גדול.
בינתיים, בסיר בינוני מבשלים את החמאה על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם. כאשר הקצף שוכך, והחמאה מתחילה להפוך חום זהוב, כ 3 דקות, לכבות את החום.
תן מגניב במשך כ 1 דקה. מערבבים פנימה את החומץ הבלסמי, המלח והפלפל.
מעבירים את הרביולי למחבת סיר עם החמאה החומה הבלסמית.
מפזרים אגוזי מלך ופרמזן מעל.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -320 דולר.
![אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו]()
אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו
ניחוחות פרחוניים עזים להפליא,עם עקבות של יערה, צימוקים נדיבים, פירות חמים ודבש ושזיפים ירוקים. טעמים טריים, לא גמישים וגמישים עוזרים לאיזון ועושר היין.עשוי מענבי שרדונה ופינו נואר נבחרים הגדלים במיקרו אקלים המשובח ביותר בשמפניה. שרדונה נקטף מגרנד קרו של סי קאסטה דה בלאנס ופינו נואר מגיע מגרנד קרוס של מונטיין דה ריימס וקצה של ואל טוסה דה לה מרן.לאחר הקציר, ענבים נלחצים מיד בבתי העיתונות בכרמים. לחיצה ראשונה היא רק מיץ המשמש יין זה. התערובת היא לאחר התספוגה הראשונית, הקובוטה הסופית משלימה את התספוגה המשנית בבקבוק במרתפים הקרים של טייטינגר.על סבסטיולו סלגדוסבסטיולו סלגאדו נולד בשנת 1944 באיימור סקלס, ברזיל. הוא גדל במשפחה של שמונה ילדים בחווה של הוריו, והוא התלהב מהעולם הטבעי שסביבו, מהטיולים ביער, מביטים מהגבעות ומקשיבים לרכבות שהובילו את המינרלים המקומיים. לאחר שלמד כלכלה בבית הספר, החליט סבסטופולו לשנות קריירה ולהיות צלם, תוך התמקדות באהבתו לטבע. תצלומיו של סבסטיולו סלגאדו מבטאים טרגדיות אנושיות וסביבתיות, וית ' תמיד מצליחה למצוא יופי יוצא דופן, ובכך מציעה ניצוץ של תקווה. עבודתו מתמקדת במגוון הביולוגי של כדור הארץ, ומדגישה את מה שלא השתנה על ידי בני אדם. התצלום שנבחר לאוסף טייטינגר הוא הצהרה על מה הכי אוניברסלי ומקורי: חיים, פשוטים ושלווים.