קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

רביולי פטריות עם מיונז צלי לימון

רביולי פטריות עם מיונז צלי לימון
רביולי פטריות עם מיונז צלי לימון עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 123 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עטיפות של וונטון, שרי, פטריות כפתורים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פורל בגריל עם מיונז צלי לימון, רביולי סרטן מילוי עם חמאת לימון-Caper, ו מאפה מקלות דגים Panko עם מיונז לימון-Caper.

הוראות

1
כדי להכין מיונז, לשלב הראשון 4 מרכיבים, ערבוב עד חלקה; כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2
כדי להכין רביולי, במקום פטריות שיטאקה במעבד מזון; דופק 6 פעמים או עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
הסר מהמעבד.
4
מקום פטריות כפתור במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים פטריות, שאלוט, טימין ושום; לטגן 15 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מוסיפים שרי; מביאים לרתיחה. לבשל 8 דקות או עד נוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
8
הסר מהחום; מערבבים בפרמזן, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מניחים תערובת פטריות בקערה; לתת לעמוד 10 דקות. מערבבים שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מעיל 2 גיליונות אפייה עם ספריי בישול. עבודה עם עטיפה 1 wonton בכל פעם (לכסות עטיפות שנותרו כדי למנוע ייבוש), כפית 2 כפיות תערובת פטריות למרכז עטיפה. לחות קצוות של עטיפה עם מים; להביא 2 פינות מנוגדות יחד. הקש קצוות עם מזלג לאטום, ויצרו משולש.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
מניחים רביולי בשכבה אחת על גיליונות אפייה מוכנים; ספריי צמרות קלות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
אופים ב 425 במשך 14 דקות או עד חום זהוב, הופך פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
מגישים עם מיונז.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות